Baza de suport
Suport > suport.hinter.ro - Whenever you need a hint > Baza de suport

Vreau un site! Cum fac? Cat ma costa?

Soluţie Ne contactati prin diversele metode puse la dispozitie de noi (contact hinter) si va veti lamuri in principiu despre ce este vorba. Noi va contactam si dupa ce intelegem despre ce este vorba, va trimitem o oferta cu toate detaliile, oferta ce va va ajuta si pe dumneavoastra sa intelegeti toti pasii.

Astfel, inainte de discutia preliminara cu noi, putem sa va ajutam sa va clarificati urmatoarele puncte:

- Ce tip de website doresc!? Ex.: magazin virtual, website de prezentare cu un continut format din articole si meniuri si contact, website de prezentare tip catalog in care doriti sa prezentati fiecare produs in parte, director web de linkuri, portal, sharing video etc.

- Ce buget (in mare) sunt dispus sa pun la dispozitie pentru construirea unui website? In functie de buget, website-ul dvs. poate furniza servicii multiple catre vizitatorii lui.

- Sunt dispus sa investesc in publicitate web sau de orice fel dupa construirea website-ului? Orice website va fi mai productiv daca se vor folosi servicii de SEO sau promovare web.

- Ce concurenta am deja pe piata online? Studierea concurentei poate conduce la o dezvoltare mai facila, mai ieftina si la o calitate crescuta a serviciilor furnizate de website-ul dumneavoastra.

Pentru o oferta in acest sens puteti vizualiza pachetele noastre software web, precum si oferta de gazduire web.
 
A fost acest articol folositor? da / nu
Detalii articol
ID articol: 8
Categorie: Software web
Data adăugării: 07-09-2009 12:42:42
Vizualizări: 798
Rating (Votes): Article rated 3.4/5.0 (23)

 
<< Înapoi

Powered by Hinter Software Hosting si înregistrare domenii